FUJIFILM INSTAX MINI 8

Ik werd wakker en de wereld draaide om mij heen. Ik strompelde naar het toilet en het leek net alsof ik iets te diep in het glaasje had gekeken, maar natuurlijk had ik dat niet gedaan. Ik was enorm duizelig en misselijk. Niet de beste manier om je verjaardag mee te beginnen. Waarom ik mij opeens zo slecht voelde is nog steeds een raadsel maar laten we hopen dat het niet meer gebeurd. Toen ik eindelijk weer kon lopen zonder bijna om te vallen probeerde ik mijn weg te vervolgen naar Rotterdam…

Mijn verjaardag
Ik werk voor ESN InHolland Rotterdam en wij organiseerden de introductiedagen voor alle internationale studenten. Aangezien ik ook een Erasmus student was in Madrid weet ik precies hoe alle studenten zich voelden in het voor hen onbekende Rotterdam. Het was onwijs leuk om de internationale studenten te leren kennen en hen kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur. Gelukkig begon ik mij steeds beter te voelen in de loop van de dag en heb ik mijn verjaardag goed kunnen afsluiten met een kroegentocht door Rotterdam die wij hadden georganiseerd voor de studenten. Of er nog voor mij is gezongen op mijn 21ste verjaardag? Nee, maar ik heb wel een applaus ontvangen van alle internationale studenten. Een applaus is gewoon het nieuwe verjaardagslied. verjaardag
Fujifilm Instax Mini 8
Een speciaal moment vastleggen en vervolgens in spanning afwachten hoe het resultaat eruit ziet. De gedachte alleen al zorgde ervoor dat de Fujifilm Instax Mini 8 op mijn verlanglijstje stond. Een hele lange verlanglijst kan ik wel zeggen, want als arme student die net terug is van een half jaar studeren in Spanje moet ik zelfs 20 keer nadenken of ik wel zoiets simpels als wattenschijfjes kan kopen. Weken lang bekeek ik reviews over de polaroid camera en zwijmelde ik weg bij het zien van het pareltje.

Aangezien de polaroids alles behalve goedkoop zijn heb ik nog maar één foto gemaakt. De zoeker van de camera zit iets hoger dan de lens, wat ervoor zorgt dat een goede foto maken nogal een uitdaging is. Ik vind dit zelf helemaal niet erg, omdat ik zo nog meer in spanning aan het afwachten ben op het resultaat. De lichtinstellingen zijn te veranderen door aan de lens te draaien, maar de camera raadt zelf aan op welke stand hij moet staan. Verder is de camera heel licht van gewicht. Ik ga de camera vooral gebruiken voor speciale momenten en reizen. In november ga ik heel waarschijnlijk een weekend naar Praag en dan neem ik hem zeker mee! Ik ga een speciaal tasje kopen voor de camera zodat ik hem makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Zodra ik meer ervaring met de camera heb zal ik nog een blogpost schrijven, maar voor nu ben ik even net een 3-jarig kindje na haar verjaardag: overenthousiast en voldaan.fujifilm-instax-mini8-5

Misschien vind je dit ook leuk:

14 Reacties

 • Reageer NatasjaBlouw augustus 30, 2015 at 7:23 pm

  Supertof dat je een instax camera hebt gekregen! Blijft toch bijzonder dat je meteen je gemaakte foto in handen hebt, haha.

  • Reageer Sabrina van Vianen augustus 30, 2015 at 7:39 pm

   Ja ik ben er echt zó blij mee! Inderdaad. Het is toch eens iets anders dan 200 foto’s maken van iets en later de beste eruit pikken, haha!

   • Reageer NatasjaBlouw augustus 30, 2015 at 7:45 pm

    Ja precies, ik had naar Parijs een wegwerpcamera mee en dan ga je wel even goed nadenken voor je een foto maakt, want je hebt maar 1 kans. Maakt de foto’s veel leuker!

    • Reageer Sabrina van Vianen augustus 30, 2015 at 8:51 pm

     Ja, precies! Ik heb er ook nog één die ik mee had naar Madrid. Een nadeel is wel dat het volgens mij best duur is om ze af te laten drukken bij de Kruidvat 🙁

     • NatasjaBlouw augustus 30, 2015 at 9:11 pm

      Ja dat helaas wel. Had ze af laten drukken bij de Hema en ik betaalde voor 27 foto’s + CD ongeveer 12 euro.

 • Reageer Sabrina van Vianen augustus 30, 2015 at 9:55 pm

  Bedankt voor de info! Ik weet niet meer hoe duur de Kruidvat is, maar ik ga dan maar een keer bij de Hema kijken.

 • Reageer Iep augustus 31, 2015 at 10:49 am

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag hihi! Een verjaardag die niet zo fijn begon maar geweldig eindigde!
  Wat super gaaf dat je een Instax mini hebt gekregen. Zelf heb ik er vorig jaar ook een voor mijn verjaardag gekregen en ik heb nog geen moment spijt gehad!
  Liefs Iep

  • Reageer Sabrina van Vianen augustus 31, 2015 at 12:14 pm

   Aw hartstikke bedankt! Goed om te horen dat je er nog geen moment spijt van hebt gehad. Ik kan niet wachten om meer foto’s te maken.

 • Reageer Janne september 1, 2015 at 2:37 pm

  Nog gefeliciteerd! Wat een leuke dingen zijn die Instax Mini’s toch. Veel plezier er mee 🙂

  • Reageer Sabrina van Vianen september 1, 2015 at 4:44 pm

   Hartstikke bedankt! 🙂 x

 • Reageer We Are Travellers september 6, 2015 at 11:42 am

  Leuk zo’n instax camera! Wil dat toch stiekem ook nog graag hebben..!

  • Reageer Sabrina van Vianen september 6, 2015 at 11:51 am

   Ja, hij is echt héél leuk! Snap ik haha!

 • Reageer givemethegiggles september 16, 2015 at 4:24 pm

  Wauw, ik droom stiekem ook van een instax camera! Ook een toffe blog dat je hebt!

  • Reageer Sabrina van Vianen september 18, 2015 at 11:34 am

   Hartstikke bedankt! 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.