MTV EMA PRE-PARTY 2015

Maandag 12 oktober stond de Beurs van Berlage in Amsterdam helemaal in het teken van de MTV European Music Awards. Tijdens de exclusieve pre-party werd de award uitgereikt voor de categorie ‘Best Dutch Act 2015.’ De genomineerden voor deze award waren: Dotan, Kensington, Martin Garrix, Natalie La Rose en Oliver Heldens. Tijdens deze geweldige avond waren er optredens van Netsky en Sam Feldt. Ben jij benieuwd wie de award voor Best Dutch Act in de wacht heeft gesleept?

De dresscode van de MTV EMA Pre-Party was ‘Optical Illusion Black Tie.’ Een outfit creëren met een optische illusie lukte mij niet, dus ik droeg gewoon een zwarte jumpsuit en hakken. Helaas voelde het alsof mijn voeten er af vielen toen wij net binnen waren en zal ik de komende dagen moeite hebben met lopen dankzij enorme blaren. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden luidt het gezegde, toch?

Joshua Walter zorgde voor het voorprogramma waardoor de sfeer er meteen goed in zat. De optredens van Netsky en Sam Feldt waren heerlijk om naar te luisteren en alle bekende Nederlanders waren heerlijk om te zien. Dan heb ik het natuurlijk over Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Martin Garrix(!), Mr. Probz, Tony Junior, Timor Steffens en nog veel meer. Achterin de zaal was een rode loper waarover de bekende Nederlanders naar het speciale dek konden lopen. Tussen de twee optredens door werd de award uitgereikt voor Best Dutch Act 2015. Vorig jaar won Kensington deze award. Dit jaar ging de award voor Best Dutch Act 2015 naar… Kensington! De heren hebben nu dus twee jaar achter elkaar deze award gewonnen.

Ondanks dat ik geen selfie heb kunnen maken met Martin Garrix – maar wel met Tony Junior – was het een geweldige avond. Ik kan in ieder geval niet wachten om de European Music Awards te kijken op MTV op 25 oktober. Dit jaar zal het plaats vinden in Milaan. Kensington heeft na het winnen van de award voor Best Dutch Act nu kans op het winnen van de award voor Best European Act. Ik ben benieuwd of zij deze award óók in de wacht gaan slepen!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Reacties

 • Reageer Storia Dolce december 6, 2015 at 2:04 pm

  Leuke foto’s.

  • Reageer Sabrina van Vianen december 28, 2015 at 3:28 pm

   Dankjewel! 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.